Home PensioenSparenLenenHypotheek(rente) VermogensopbouwSchadeverzekeringContact

Bespaar op uw zorgkosten!

Ook dit jaar heeft u weer de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar. Wij helpen u daar graag bij.

Bij diverse grote zorgverzekeraars kunnen wij u korting aanbieden. Met deze kortingen bespaart u al snel 10% op uw zorgpremie, zonder dat u hiervoor kwaliteit hoeft in te leveren.

Zeer voordelig: ZorgVoordeelPolis®
Bovendien kunnen wij u ook de unieke ZorgVoordeelPolis® aanbieden. Deze goede zorgverzekering is voor velen de ‘beste koop’, omdat er tot wel 15% korting op de aanvullende verzekeringen wordt verleend. Bovendien heeft u de keuze uit vijf aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Zo is er altijd een verzekering die perfect bij u past.

Op onze website kunt u gemakkelijk de zorgverzekeringen van verschillende zorgverzekeraars en de ZorgVoordeelPolis® vergelijken, op basis van de door u ingegeven wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven hoeveel fysiotherapie u wilt en of u alternatieve geneeswijzen wilt meeverzekeren. U krijgt dan een overzicht met de zorgverzekeringen die aan uw wensen voldoen en u ziet gelijk wat u kunt besparen. De korting is namelijk al voor u verwerkt in de premie.

Advies nodig?
Mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u altijd langskomen of telefonisch contact met ons opnemen. Wij adviseren u ook graag de best passende zorgverzekering tegen een scherpe premie.

Klik hier voor de brochure ZorgVoordeelpolis

Klik hier om een vergelijking / berekening te maken.


Nieuws

Belastingaangifte

Dit jaar bieden wij u, zoals voorheen, als vaste relatie of als nieuwe relatie, de mogelijkheid om uw belastingaangifte door ons te laten verzorgen. ......

lees verder>>