Belastingaangifte

Dit jaar bieden wij u, zoals voorheen, als vaste relatie of als nieuwe relatie, de mogelijkheid om uw belastingaangifte door ons te laten verzorgen.

Uw Voordeel
Als geen ander weten wij hoe een hypotheek, vermogen, pensioen of andere financiële situaties van invloed (kunnen) zijn op uw belastingaangifte. Dit is juist uw voordeel wanneer u ons inschakelt voor uw belastingaangifte.

Geen zorgen
Wij zorgen ervoor dat uw aangifte tijdig en vakkundig wordt ingediend zodat u maximaal profiteert van alle mogelijke aftrekposten en niet meer wakker hoeft te liggen van die blauwe envelop. Indien gewenst kunnen wij ook uitstel aanvragen voor het indienen van uw aangifte.

Voor de werkwijze en tarieven aangifte Inkomsten Belasting 2023 klik hieronder:

Werkwijze & Tarieven

Gebruik bij het aanleveren van uw aangifte IB 2023 onderstaand formulier:

Checklist

Hierbij geven wij u een opsomming van een aantal voordelige diensten en speciale aanbiedingen waar u als vaste relatie van kan profiteren:

 • Vaste relatie en belastingaangifte?
  Natuurlijk de speciale relatiekorting op de tarieven voor het invullen van uw belastingaangifte.
 • Vaste relatie met eigen woning?
  Eigen huis bezitters kunnen gebruik maken van onze speciale hypotheek aanbiedingen, laat u eens informeren.
 • Meer rendement op uw spaargeld?
  Vraag naar de verschillende aantrekkelijke mogelijkheden.
 • Juridische hulp zonder financiële problemen?
  U staat er misschien niet altijd bij stil, maar uzelf, uw partner en uw kinderen lopen elke dag weer de kans in een conflictsituatie terecht te komen met ingrijpende financiële gevolgen. Informeer bij ons naar de voordelen van een rechtsbijstandverzekering.
 • Bent u pensioenbewust?
  Wat is pensioen? Hoeveel krijg ik straks? Wat gebeurt er bij…? Uit onderzoek blijkt dat veel Nederlanders het antwoord op deze en andere pensioenvragen niet weten. Laat u door ons informeren.
 • Een compleet financieel rapport op basis van een persoonlijke financiële planning
  Het is mogelijk om een financieel rapport op te laten stellen waarin uw huidige en mogelijk toekomstige financiële situatie naar voren komt. Vraag naar de voorwaarden en doe hier uw voordeel mee.
 • Alle verzekeringen onder één dak?
  Wij kunnen op financieel gebied alles voor u betekenen. Het is in uw voordeel dat u voor al uw vragen over verzekeringen en geldzaken zoals een hypotheek , sparen en bijvoorbeeld uw pensioen op één adres terecht kunt. Wij kunnen u dan het beste advies geven op basis van al uw gegevens. Vraag naar de zéér aantrekkelijke mogelijkheden.
 • Excellent Krediet service?
  Heeft u leningen? Laat deze eens vrijblijvend onder de loep nemen zodat u daar wellicht een financieel voordeel uit kunt halen.

Heeft u interesse in of vragen over één of meerdere van de bovengenoemde aanbiedingen, neem dan contact op met uw adviseur of met ons kantoor in Bolsward. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0515-576525 (ook via whatsapp) of via e-mail: info@excellentgroepfriesland.nl

Excellent Groep Friesland
De Marne 57
8701 PV Bolsward
0515-576525
info@excellentgroepfriesland.nl