Rechts

Ja, dit is weer eens wat anders dan links. In deze niet het tegenovergestelde maar gewoon nog even een uiteenzetting van wie wij zijn en waarom u nou juist voor ons zou kunnen kiezen. Ik schrijf hier kunnen in plaats van moeten, want ik vind, niets moet en veel mag.

Waarom zou u nu juist voor ons kunnen kiezen? Nou hierom:

* Wanneer je alle jaren ervaring van ons persoonlijk bij elkaar optelt dan ga je ruim over de honderd jaar heen. ( Ja wij zijn de jongsten niet meer) Dit betekent wel dat er een zeer ruime ervaring en kennis aanwezig is om uw zaken goed uit te kunnen voeren.

*Wanneer een andere partij bij een hypotheekaanvraag bijvoorbeeld aangeeft dat het niet kan, kijken wij juist nog even verder en blijkt het vaak wel te kunnen. Wij hebben dan vaak dus net iets meer kennis en creativiteit in huis dan de ander.

* Wij zijn een klein team en doen veel in overleg. Wanneer de ene adviseur er niet helemaal uitkomt dan komen we er met z'n allen meestal wel uit.

* Wij zijn flexibel. Afspraken kunnen bij ons op kantoor maar ook bij u thuis of op uw bedrijf. Afspraken kunnen overdag maar ook 's avonds en zelfs afhankelijk van uw situatie, in het weekend.

* O ja, nog wel een laatste puntje. Wij zijn niet de goedkoopste!! Willen wij ook niet zijn. Wij willen ons werk voor u goed kunnen doen, en dat kost nou eenmaal wel wat. Kost wat maar dan heb je ook wat.

Het Team van Excellent Adviseurs Friesland.

Excellent Groep Friesland
De Marne 57
8701 PV Bolsward
0515-576525
info@excellentgroepfriesland.nl