Vermogensopbouw

Beleggen kan rechtstreeks op de beurs, in aandelen of door middel van bijvoorbeeld een beleggingsrekening. Op langere termijn kunnen goed gekozen aandelen (fondsen) betere resultaten opleveren dan een traditionele spaarrekening.

Vermogensbeheerders zorgen voor het beheer van een beleggingsportefeuille. Aan de hand van een persoonlijk beleggingsprofiel wordt gekeken welke beleggingsportefeuille het meest overeenkomt met uw wensen. Hierdoor is vermogensbeheer een zaak van integriteit, specialisme, betrokkenheid en bovenal vertrouwen.

Om die reden werkt Excellent Adviseurs Friesland samen met vermogensbeheerders die onder toezicht staan van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Diensten als vermogensbeheer mogen namelijk alleen dan worden uitgeoefend, als de instelling in het bezit is van een vergunning van de AFM. Aan het verkrijgen en vooral het behouden van deze vergunning worden strenge eisen gesteld, wettelijke eisen.

Excellent Adviseurs Friesland heeft een samenwerkingsverband met een aantal grote vermogensbeheerders, waaronder:

Bent u geïnteresseerd geraakt dan kunt u uiteraard contact opnemen met Excellent Adviseurs Friesland, via contact, of op telefoonnummer: 0515-576525 voor het maken van een afspraak. Onze adviseurs kunnen voor u een persoonlijk financieel plan maken, waarmee u een duidelijk inzicht krijgt in de bij u passende beleggingsmogelijkheden.

Dienstenwijzer

Vergelijkingskaarten

Excellent Groep Friesland
De Marne 57
8701 PV Bolsward
0515-576525
info@excellentgroepfriesland.nl