Schadeverzekering

Ruit kapot? Autoschade? Heeft men u bestolen of bent u ergens voor aansprakelijk gesteld?

Pas wanneer het zich voordoet, zal blijken hoe goed u verzekerd bent. Schadeverzekeringen kunnen op basis van hun premie nauwelijks beoordeeld worden. De dekking, de schadeafdeling en de consequenties van een schadeclaim zijn minstens zo belangrijk.

Kleine schades kunnen grote gevolgen hebben. Excellent Adviseurs Friesland kijkt graag voor u na of u goed verzekerd bent, tegen uiteraard een niet te hoge premie.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij maken op basis van de door u verstrekte gegevens een inventarisatie van uw huidige verzekeringspakket. Hierbij adviseren wij u welk deel van de risico's u zou moeten verzekeren en welke risico's u wellicht voor eigen rekening kunt nemen;
  • Wij helpen u met het tijdig opzeggen van bestaande verzekeringen die elders lopen;
  • Samen met u letten wij erop dat u niet teveel, maar ook niet te weinig verzekert;
  • Wij staan u terzijde bij het invullen van de aanvraag van een verzekering;
  • Wij controleren met u of de aanvraag van een verzekering correct en volledig is opgesteld;
  • Door middel van de periodieke contacten die tussen u en ons plaatsvinden, spannen wij ons in om te zorgen dat uw verzekeringspakket zo goed mogelijk blijft aansluiten bij uw persoonlijke omstandigheden;
  • Mocht u schade ondervinden, dan behartigen wij uw belangen, bijvoorbeeld in het contact met de verzekeringsmaatschappij.

Maatschappijen waar Excellent Adviseurs Friesland o.a. zaken mee doet:

Dienstenwijzer

Vergelijkingskaarten

100% onafhankelijk

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, via contact, telefoon 0515-576525 of e-mail: info@excellentgroepfriesland.nl.

Excellent Groep Friesland
De Marne 57
8701 PV Bolsward
0515-576525
info@excellentgroepfriesland.nl